Decemberstress?

geplaatst in: Blog | 1

Paper mints decemberstress

Gewoon een big bang

December was altijd al een gigantische drukke maand, maar dit jaar werd ook nog de verjaardag van mijn oudste in drievoud gevierd. Daarnaast waren er familie-, werk- en school evenementen die ook de nodige aandacht vroegen. Dat allemaal nog vóór de Kerstdagen. Dat gaan we volgend jaar anders organiseren, want het werd wel een beetje too much! Gelukkig hadden we één december de kerstboom al in huis, met dank aan Minke Maat, zodat dit in elk geval een kopzorg minder was. Voor ik het wist hadden we alle feestelijke accessoires die je maar kunt bedenken, uitgestald. Zo zaten we op een gegeven moment pepernoten te bakken, luisterend naar Sinterklaasliedjes met kerstmutsen op naast de kerstboom én onder de verjaardag slingers en ballonnen. Hierbij vergeleken was de markt in Marakesh een lachertje! Gewoon een big bang. Maar gezellig was het wel, ons huishouden van Jan Steen.

Ondanks alle hectiek kon ik het niet laten en heb ik op de valreep van 2016 toch een nieuwe kaart ontworpen. Nu speciaal één om het nieuwe jaar in te luiden. Bijzonder hoe tijdens deze drukke dagen de inspiratie toch zijn weg weet te vinden. Goed om te weten dat er blijkbaar ook momenten van rust zijn geweest en dat daarin een nieuwe kaart is ontstaan. Hoe ik op dit ontwerp ben gekomen lees je hieronder, het was een snelle maar ‘beestachtige bevalling’!

Happy new year!

Paper MintsDe maan en de sterren, het zijn geliefde ingrediënten voor kerstkaarten. Dit keer was voor mij de terugkeer van de wolf in Nederland een bron van inspiratie. De wolf is van oudsher een mythisch wezen dat in legendes vaak wordt geassocieerd met de maan. Maar wat mij betreft ook met winter, sneeuw en Lapland. Laat die laatste nu ook de natuurlijke habitat van de kerstman zijn! In deze kaart worden de sterren, de maan en de wolf gecombineerd in een mooie zwart & goud look. Bij deze wens ik jullie hele hyggelige feestdagen en vast een Happy New Year, have a good one!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.