Oranje boven!

geplaatst in: Blog | 1

Oranje poncho’s met bekers glühwein

paper mints, wenskaartenGoedemorgen, is het nog laat geworden gisteravond met Koningsnacht? Heb je een dansfeestje meegepakt of zat je gezellig in de kroeg? Misschien ging je op tijd naar bed om als fanatieke koopjesjager de vrijmarkt af te speuren? Of heb je juist een plek op de vrijmarkt gescoord om je eigen koopwaar aan de man te brengen?

Hopelijk is het dit jaar een mooie droge en niet al te koude dag. Maar weer of geen weer, Koningsdag is bij uitstek de dag van het improviseren. Gelukkig kunnen wij Nederlanders dat als de beste! Als we niet in ons oranje T-shirts aan het bier kunnen dan gewoon in oranje poncho’s met bekers glühwein in de hand! Heerlijk toch, want gefeest zal er!

Villa Eikenhorst, drie keer toeteren!

Ik ben wel benieuwd of die koninklijke jarige Job straks in villa Eikenhorst ook aan het oranjebitter zit met een traditionele oranje tompoes. Zou Maxima die zelf bakken of voor het gemak bestellen bij de lokale bakker? Zouden de prinsesjes een Abraham-pop in de tuin hebben gezet? Of van die geplastificeerde A4-tjes in de straat hebben opgehangen met ‘Willem-Alexander 50 Jaar! Villa Eikenhorst, drie x toeteren!’. Kan iemand dat eens checken? Of gewoon doen? Ik woon zelf niet in dat buurtje, maar anders.. ik zou het in ieder geval een leuke stunt vinden! Gelukkig is er vandaag in het hele land genoeg vermaak. Dus mensen, trek een warme trui aan en ga naar buiten en vier ons feestje! Samen genieten van alle leuke, bijzondere hebbedingetjes en de grappige en originele spelletjes op de vrijmarkt. Misschien is er voor de liefhebbers ook wel koek en zopie te krijgen, naast die geïmproviseerde oranje schaatsbaan, wie weet!

 

  1. sylvia

    Onze 50-jarige koning viert zijn verjaardag in Tilburg. Kun je daar BVN ontvangen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.