It’s beginning to look a lot like Christmas!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Yay! De feestdagen staan alweer voor de deur! Ja natuurlijk, het is een drukke maand, toch geniet ik van die mooie en feestelijke sfeer. Binnen- en buitenshuis! Ik vind het altijd gezellig om door de straten te struinen en alle twinkelende lichtjes te zien. Vaak gaan we met het gezin een zelf bedachte lichtjes-toer doen, om te kijken naar alle mooie versierde tuinen. Binnenshuis zijn alle kerstspullen inmiddels ook uitgestald en hebben we genoeg lampjes, glitters en geurige dennentakken om de donkere dagen door te komen.

Ik kijk er naar uit om met het gezin even bij te komen van alle drukte en en samen te zijn in de welverdiende kerstvakantie. Op de bank met z’n allen kerstfilms kijken hoort daar ook bij. Er zijn een heleboel goede films voor jong en oud. Een paar van mijn favorieten zijn: Love Actually, a Christmas Carol in de Muppets uitvoering en Arthur Christmas. Met in die laatste film behulpzame elfjes die de kerstman altijd bijstaan met raad en daad. Daarom hebben deze vriendelijke hulpjes de hoofdrol op de nieuwste kerstkaart van Papermints. Speciaal gemaakt om ’Santa’s little helpers’ eens in het zonnetje te zetten. Vanaf vandaag in de Papermints shop verkrijgbaar en op Etsy! Een vrolijke kaart die je gegarandeerd in de kerststemming brengt.

Voor nu wens ik jullie allemaal hele fijne en hyggelige feestdagen en een liefdevol 2019! Blijf genieten, ook van alle kleine dingen in het leven 🙂 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.