Paper MintsPaper Mints is opgericht in 2015 door Linda van Moerkerken in Hilversum, Nederland.

Linda van Moerkerken is een autodidact grafisch ontwerper. Haar liefde voor ontwerpen zie je terug in haar tekeningen op papier of digitaal. Daarnaast is zij dol op schrijven fotograferen. Het liefst zit ze achter de computer te experimenteren met prints, kleuren en lettertypes.

Haar inspiratie haalt ze uit films, muziek, fotografie, reizen, interieur design en de natuur. Tijdens het ontwerpen van haar eerste serie Mr Deer kaarten ontstond het idee om met Paper Mints te beginnen.

Al van kinds af aan spaar en verstuur ik wenskaarten. Ik kan niet langs een kaartenrek lopen zonder even te kijken. Ik verstuur ze, maar ontvangen vind ik net zo leuk! Gewoon het idee dat iemand even de tijd heeft genomen om een kaart te kopen en te voorzien van een persoonlijke boodschap.  Een echte kaart ontvangen vind ik daarom duizend keer leuker dan alleen een berichtje op mijn telefoon. Zelf loop ik ook graag even langs de brievenbus om een kaart op de post te doen. Daarbij, in een wereld vol social media is het beschrijven en versturen van een echte kaart toch het ultieme onthaasten?’

 

Alle Paper Mints kaarten worden gemaakt en gedrukt in Nederland.

Wil je afbeeldingen van Paper Mints gebruiken, vraag dan even schriftelijke toestemming via info[at]papermints.nl